Tornem a caminar per la Marató de TV3

1

Aquest diumenge, i per quart any consecutiu, els professionals del Centre d’Atenció Primària de la Garriga organitzaran una caminada solidària per recollir fons per la Marató de TV3, alhora que serveixi per a sensibilitzar la població envers la investigació biomèdica en malalties minoritàries, tema central d’enguany.

La passejada, que començarà a les 10 del matí, podrà ser de 2 km o bé de 7 km, en ambdós casos amb inici i final a la plaça del Silenci.

Les inscripcions, que podran fer de 8 a 20 h al mateix CAP de la Garriga, serviran també per a fer donacions per la Marató, essent el donatiu mínim de 5 euros.

La Marató de TV3

 

L’any 1992 Televisió de Catalunya va emetre per primer cop un programa de llarga durada en el que apel·lava a la ciutadania a fer donatius per la lluita contra la leucèmia. Aquesta marató televisiva ha esdevingut, anys després, en un referent de la solidaritat que aconsegueix recaptar amb èxit fons per a la investigació científica de malalties que no tenen curació a dia d’avui.

En aquest context, l’atenció primària de l’àrea Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, fa anys que es mobilitza organitzant activitats comunitàries arreu del territori per aportar el seu gra de sorra a La Marató de TV3. Per l’atenció primària, la promoció d’aquestes iniciatives compta amb l’afegit que també propicia l’oportunitat de crear xarxes i sinergies amb actius de salut del territori, així com d’altres entitats, que reverteixen en un benefici per la població.

 

Atenció Primària Metropolitana Nord

Article anteriorPrimers passos dels equips femenins del club de tennis taula
Article següentLa clatellada fiscal de l’IBI a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.