La Caixa Manlleu acollirà el nou centre de servei prelaboral per a persones amb malaltia mental

0

Fa anys que a l’antiga sala d’actes de la Caixa Manlleu de la Garriga, situada al carrer Pere Fuster, no s’hi feia res. Ara, però, després de l’acord entre la Fundació Antiga Caixa Manlleu i la Fundació Sant Tomàs, aquest espai es convertirà en un punt de trobada que oferirà activitats formatives per promoure la formació ocupacional de persones amb malaltia mental.

L’encarregada de dur a terme aquesta formació, que servirà per a iniciar una primera experiència laboral per aquest col·lectiu, serà la Fundació Viver de Bell-lloc, si bé encara s’estan mantenint converses amb l’Ajuntament de la Garriga i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat per acabar de definir amb detall els usos d’aquest nou espai, ple de possibilitats.

La cessió del local, que s’ha acordat per un període de set anys, acostarà aquest servei a la Garriga, permetent atendre les persones amb molta més proximitat, doncs fins ara calia anar a Granollers per gaudir-ne.

Article anteriorEls nois entrenen en pavelló; les noies a la intempèrie
Article següentVictòria contundent del Cadet 1 Masculí
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.