Les escoles de la Garriga tindran tallers d’art amb perspectiva de gènere

0
Frida Kahlo

L’Ajuntament de la Garriga, a través del seu programa “Activitats Culturals a les Escoles” (ACE), impulsa una sèrie de tallers pels alumnes d’educació infantil i primària del poble en els quals hi treballaran l’obra de diverses dones artistes que han destacat en la història de l’art. Aquesta iniciativa pretén compensar, doncs, el menysteniment i invisibilització de la figura femenina, també en el món artístic.

D’aquesta manera, i després de detectar aquesta mancança evident de la figura de la dona en els programes i tallers d’història de l’art, aquest curs els alumnes tindran la sort de poder descobrir vida i obra d’artistes internacionals com ara Louise Bourgeois, Hilma af Klint, Remedios Varo, Yayoi Kusama, Sonia Delaunay o Frida Kahlo. Així, l’alumnat podrà reflexionar sobre el perquè de la invisibilització de l’obra femenina en aquest àmbit i en molts d’altres.

Fotografia de l’OAMC
Article anteriorEstrena del documental ‘Votan K’op, donde habita la palabra’
Article següentFins el primer de desembre es pot votar el pressupost participatiu
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.