Torna el Malhivern, la Festa Major d’Hivern de la Garriga

L'Associació Saligarda llencem una invitació oberta a col·lectius i persones per preparar col·lectivament la 2a edició del Malhivern, la Festa Major d'Hivern de la Garriga, que se celebrarà el dissabte 25 de gener de 2020.

0

Vist l’èxit de la primera edició, la proposta d’enguany és repetir el format de l’any passat: celebrar una jornada de cultura popular i participativa, que compti amb activitats diverses i per a tots els públics impulsades des de les entitats i el veïnat del poble.

Amb la voluntat de potenciar la cohesió social, fomentar el treball en xarxa i oferir activitats d’oci alternatiu a la Garriga, l’associació convida a qualsevol persona o entitat interessada a organitzar alguna activitat i compartir habilitats, coneixements, vocacions, reflexions, inquietuds, etc., de forma altruista.

La idea és que el Malhivern 2020 torni a ser una Festa Major d’Hivern autogestionada en la seva totalitat, és a dir, que el projecte estigui íntegrament definit i organitzat des dels col·lectius i persones participants. A més, no comptarà amb finançament públic.

En cas de voler formar part d’aquesta nova edició del Malhivern i/o organitzar-hi alguna activitat, l’associació Saligarda demanem que el col·lectiu o persona interessada faci arribar la proposta via correu electrònic a saligarda.lagarriga@gmail.com, a poder ser abans del 20 de novembre.

A més, la Saligarda ha convocat una assemblea oberta el dissabte 23 de novembre a les 12:30 h a la plaça de Can Dachs per posar en comú totes les idees i començar a teixir col·lectivament el Malhivern 2020.

Trobareu més informació sobre el Malhivern i sobre l’activitat de l’associació Saligarda a través de les nostres xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook.

Saligarda La Garriga

Article anteriorCinc motius per votar la CUP
Article següentEls resultats del 10N, en clau garriguenca
Sóc politòleg i gestor cultural. Agrupació Sardanista de la Garriga. Fundació Maurí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.