Cinc motius per votar la CUP

0

1. Perquè si no ens deixen ser lliures, hem de ser ingovernables

En un moment que les elits i aquelles empreses que manen més que qualsevol govern volen tancar per dalt el que ha obert el poble per baix, i ho volen fer a través de la imposició, de la repressió i si cal, la prohibició de partits i organitzacions independentistes o d’esquerres. No ho podem permetre; no amb la nostra complicitat. Cap pacte, cap diàleg amb qui ens vol sotmeses i ens vol a la presó. Només la CUP defensa aquesta opció sense ambigüitats.

2. Perquè quan la CUP hi és passen coses

Perquè quan nosaltres hi som, dificultem les polítiques pròpies de les elits catalanes: les del pacte i la concertació amb els que manen a Madrid. I sinó, fixeu-vos en com han canviat les polítiques allà on la CUP hi és. Si nosaltres hi som, i som fortes, serà molt més difícil i car pels altres partits catalans assumir pactes amb qui sigui en contra dels nostres drets socials i nacionals.

3. Perquè la CUP és l’única força política que ha defensat sempre els i les manifestants

Especialment aquelles que més violència policial han rebut i que més han arriscat per defensar els drets de totes i de tots. Mentre d’altres es posicionaven un dia a favor dels manifestants, i el dia següent els qualificaven de «feixistes amb estelada», i d’altres animaven a manifestar-se mentre coorganitzaven operatius policials amb Grande-Marlaska.

4. Perquè només la CUP defensa totes les persones represaliades

La CUP no distingeix entre unes preses i d’altres, considera que n’hi ha més de 30 i les defensa i reivindica a totes elles. L’autodeterminació dels Països Catalans només serà possible a través de la combinació de la mobilització popular amb la desobediència institucional per forçar la intervenció de la comunitat internacional. Defensem la unitat amb els independentistes i els demòcrates, però no per electoralisme ni per tapar-nos les misèries, sinó per no deixar enrere ningú en la lluita.

5. Perquè la CUP és qui defensa les classes populars i la classe treballadora

Ho fem combinant lluita nacional amb lluita social. No volem la independència per canviar de banderes, i perquè ens trepitgin els nostres; volem la independència perquè sigui el poble qui mani, perquè la salut, l’educació, l’aigua o l’energia siguin del poble i ningú no en tregui benefici, perquè no s’espoliï el territori i els seus recursos, i perquè les dones tinguem un paper protagonista i no subordinat.

CUP La Garriga

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.