Iris Castells es classifica pel torneig Estatal

La garriguenca va aconseguir la 4a posició a la categoria aleví femení, mentre que Joel Guinart, Cesc Molins i Raquel Larrubia es van quedar a les portes de la classificació

0
604

Aquest cap de setmana es va disputar el torneig Zonal a Bàscara (Girona) entre Catalunya, Aragó, Navarra i Balears. El Club Tennis Taula Els 8 vam presentar un total d’11 jugadors i jugadores amb l’objectiu de buscar la classificació pel torneig Estatal, que es disputarà a Valladolid el mes de febrer.

La jugadora més destacada va ser Iris Castells, aconseguint una 4a posició que li dona l’accés al torneig i la situa entre les 15 millors jugadores d’Espanya. El proper mes de desembre, els garriguencs que es van quedar a les portes de la classificació, tindran una altra opció d’entrar entre els millors 50 jugadors d’Espanya de cada categoria.

Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.