Iris Castells es classifica pel torneig Estatal

La garriguenca va aconseguir la 4a posició a la categoria aleví femení, mentre que Joel Guinart, Cesc Molins i Raquel Larrubia es van quedar a les portes de la classificació

0
164

Aquest cap de setmana es va disputar el torneig Zonal a Bàscara (Girona) entre Catalunya, Aragó, Navarra i Balears. El Club Tennis Taula Els 8 vam presentar un total d’11 jugadors i jugadores amb l’objectiu de buscar la classificació pel torneig Estatal, que es disputarà a Valladolid el mes de febrer.

La jugadora més destacada va ser Iris Castells, aconseguint una 4a posició que li dona l’accés al torneig i la situa entre les 15 millors jugadores d’Espanya. El proper mes de desembre, els garriguencs que es van quedar a les portes de la classificació, tindran una altra opció d’entrar entre els millors 50 jugadors d’Espanya de cada categoria.

Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada