Omplim l’Alhambra per veure ‘Barcelona 1714’

1
539

Els propers 17 i 18 de novembre, el Cine Alhambra, amb la col·laboració d’Àgora La Garriga i El Pou Calent, projectarà la pel·lícula Barcelona 1714, una pel·lícula catalana, escrita i dirigida per la cineasta catalana Anna M. Bofarull, que transcorre a la Ciutat de Barcelona de 1713-1714. És una història de supervivència i passions, una història de vida i mort, amb el transfons del llarg assetjament i l’assalt final de l’11 de setembre de 1714, un dels moments més apassionants i decisius de l’història del nostre país.

Àgora La Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.