Omplim l’Alhambra per veure ‘Barcelona 1714’

1
285

Els propers 17 i 18 de novembre, el Cine Alhambra, amb la col·laboració d’Àgora La Garriga i El Pou Calent, projectarà la pel·lícula Barcelona 1714, una pel·lícula catalana, escrita i dirigida per la cineasta catalana Anna M. Bofarull, que transcorre a la Ciutat de Barcelona de 1713-1714. És una història de supervivència i passions, una història de vida i mort, amb el transfons del llarg assetjament i l’assalt final de l’11 de setembre de 1714, un dels moments més apassionants i decisius de l’història del nostre país.

Àgora La Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada