Omplim l’Alhambra per veure ‘Barcelona 1714’

1

Els propers 17 i 18 de novembre, el Cine Alhambra, amb la col·laboració d’Àgora La Garriga i El Pou Calent, projectarà la pel·lícula Barcelona 1714, una pel·lícula catalana, escrita i dirigida per la cineasta catalana Anna M. Bofarull, que transcorre a la Ciutat de Barcelona de 1713-1714. És una història de supervivència i passions, una història de vida i mort, amb el transfons del llarg assetjament i l’assalt final de l’11 de setembre de 1714, un dels moments més apassionants i decisius de l’història del nostre país.

Àgora La Garriga

Article anteriorActe central de campanya de la CUP, eleccions 10N
Article següentUn món d’il·lustracions de Jordi Vacca, al cicle Petits Formats de La Filanda
Som una associació cultural, oberta i transversal (sense afiliació ni corretja de transmissió de cap partit polític) fundada amb el clar objectiu de recuperar espai a la llengua, les tradicions, costums, lleis i cultura de Catalunya. Som un grup de comunicació i acció capaç de generar idees/força, arguments, refutacions i contra arguments per tal de difondre-ho i expandir-ho. Volem col•laborar en la creació d'un estat català que no oblidi el seu passat (del que ens en sentim orgullosos), però que també tracti d'incorporar la realitat cultural i ètnica que forma la societat actual a Catalunya, d'aquells als que també els agradaria un país més just socialment, lliure i modern. La nostra finalitat, doncs, és acompanyar-vos en el camí de reconèixer-nos i fer conèixer els avantatges de ser UNA NACIÓ INDEPENDENT.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.