Ordre del dia del Ple municipal extraordinari de novembre de 2019

3
454
Fotografia del Ple municipal del 30 d'octubre de 2019 (OAMC)

Aquest dimecres dia 6 de novembre de 2019, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, com sempre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. La sessió es podrà seguir en directe, presencialment o a través de l’emissora local Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I01, IBI, reguladora de l’impost sobre béns immobles.

2. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I02, reguladora de l’impost sobre activitats econòmiques.

3. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I03, reguladora de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.-

4. Aprovació de la derogació dels preus públics relatius als cursos d’alfabetització previstos a l’ordenança municipal núm. P04, reguladora dels preus públics pels serveis de cursos de formació i altres activitats culturals i conseqüent modificació de dita ordenança.

5. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T03, reguladora de la taxa per estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques.

6. Aprovació modificació de l’ordenança fiscal núm. T07, reguladora de la taxa del cementiri municipal.

7. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T09, reguladora de la taxa per a la recollida d’objectes i la retirada de vehicles abandonats o estacionats defectuosament o abusivament en la via pública.

8. Aprovació modificació de l’ordenança fiscal núm. T10, reguladora de la taxa per l’expedició de documents administratius.

9. Aprovació modificació de l’ordenança fiscal núm. T14, reguladora de la taxa per la publicitat de Ràdio Silenci.

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.