Derrota agredolça a Can Violí

0
316

Dissabte passat el 1a Catalana de la UELG va jugar contra el CP Folgueroles, amb una primera part molt interessant i ajustada, que va fer patir de valent a tots els espectadors de la grada. Es va arribar al descans amb el marcador 1 a 1.

La desconnexió amb el partit a la segona part dels garriguencs va provocar que aquest acabés amb un desagradable 1 a 5 al marcador a favor del visitants.

Però si el que voleu és celebrar la Castanyada, us convidem a que vingueu amb els vostres panellets, moniatos i ratafia a Can Violí, dijous 31 a les 20:45 h, per gaudir d’un apassionant Unió Esportiva La Garriga Vs. Club Patí Roda.

UE la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.