Victòria del Sots21 Femení a casa contra CB Cabrera

El Sots21 Femení del Club Bàsquet La Garriga guanya a casa contra el CB Cabrera per 56 a 45. Una victòria en un moment molt important per quedar-nos a una zona notable de la classificació

0

A la primera part, les noies han sortit molt concentrades en defensa, guanyant el primer quart i deixant les rivals a 9 punts; en atac, però, ha costat una mica més llegir les situacions que ens feien treure avantatges i poder anotar amb comoditat.

Respecte la segona part, el Sots21 Femení hem sortit molt adormits, perdent tot l’avantatge que s’havia creat a la primera part. El CB Cabrera s’ha posat a -3 i ha entrat el moment de jugar sota pressió. Tot i així, hem demanat un temps mort per corregir tot allò que no estava sortint i, ja entrat el 4t quart, l’equip ha fet un pas endavant, guanyant el darrer quart i aconseguint una victòria molt important des de la defensa.

L’equip valora molt positivament la victòria d’avui, però ja pensa en el següent enfrontament del pròxim dijous 31, a les 19:15 h, a Llinars.

CB La Garriga

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal d’octubre de 2019
Article següentCan Luna comença a caminar
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.