Victòria del Sots21 Femení a casa contra CB Cabrera

El Sots21 Femení del Club Bàsquet La Garriga guanya a casa contra el CB Cabrera per 56 a 45. Una victòria en un moment molt important per quedar-nos a una zona notable de la classificació

0
150

A la primera part, les noies han sortit molt concentrades en defensa, guanyant el primer quart i deixant les rivals a 9 punts; en atac, però, ha costat una mica més llegir les situacions que ens feien treure avantatges i poder anotar amb comoditat.

Respecte la segona part, el Sots21 Femení hem sortit molt adormits, perdent tot l’avantatge que s’havia creat a la primera part. El CB Cabrera s’ha posat a -3 i ha entrat el moment de jugar sota pressió. Tot i així, hem demanat un temps mort per corregir tot allò que no estava sortint i, ja entrat el 4t quart, l’equip ha fet un pas endavant, guanyant el darrer quart i aconseguint una victòria molt important des de la defensa.

L’equip valora molt positivament la victòria d’avui, però ja pensa en el següent enfrontament del pròxim dijous 31, a les 19:15 h, a Llinars.

CB La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada