Can Luna comença a caminar

0
158

Al llarg del matí de dissabte, un degoteig constant de garriguencs van anar traient el cap per les noves instal·lacions de Can Luna durant la presentació al públic de la primera fase de la reforma. Una jornada de portes obertes per conèixer l’aspecte que presenta el nou equipament municipal i per estudiar les múltiples possibilitats que ofereix un espai polivalent que el poble s’haurà d’anar fent seu de mica en mica.

De fet, les diverses entitats que varen acostar-s’hi ja van poder indicar quins usos voldrien donar-li a Can Luna, apuntant-ho en una llista habilitada a tal efecte on s’hi podia marcar, entre d’altres, “reunions puntuals”, “conferències”, “assaigs” o bé “àpats populars” i “ballades”; de la mateixa manera, un mural permetia adherir-hi post-its per fer saber a l’Ajuntament quina infraestructura necessitarien en cada cas, així com material i equipament de tot tipus.

En un plafó, a més, s’hi podia consultar l’estat i la previsió de les diverses fases de reforma de Can Luna, i personal i regidors del Consistori rebien els visitants durant les dues hores que va durar la jornada de portes obertes, responent les preguntes i dubtes que sorgien i recollint les propostes i inquietuds de tothom.

Com és la sala polivalent de Can Luna?

El que crida més l’atenció de Can Luna és, de moment, la nau principal que s’acaba de reformar, un espai diàfan de gairebé 400 metres quadrats en forma de galeria allargada i de sostre alt, folrada de fusta però amb molta llum; a un dels extrems d’aquesta nau s’hi ha habilitat una partició en forma de sala més reduïda per a usos que requereixin d’un espai més petit, mentre que, a l’altra banda, hi ha uns vestuaris amb taquilles i lavabos i dues sales més a les quals encara s’hi ha de donar ús, si bé una d’elles disposa de sortida amb una porta gran per accedir-hi des del carrer, previsiblement amb material voluminós.

Així mateix, en paral·lel a la nau principal, hi ha una galeria amb espaiosos lavabos i, al centre d’aquesta, una recepció situada davant per davant amb l’entrada de la carretera Nova.

Tot plegat, amb un predomini principal de la fusta gràcies al revestiment de les parets amb conglomerat de to clar, però amb uns aires industrials gràcies a les bigues a la vista, la il·luminació, el terra de ciment o alguns aspectes metàl·lics volgudament visibles.

Aquesta sala polivalent de Can Luna, segons afirmen des de l’Ajuntament de la Garriga, obrirà les portes a finals d’aquest any o principis del següent, mentre que les següents fases de reforma de tot l’espai, entre les quals s’hi inclourà el trasllat de Ràdio Silenci, seguiran el seu curs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada