Projecte Mexcla’t ens proposa celebrar els seus 10 anys amb monòlegs

0
488

L’associació garriguenca Projecte Mexcla’t, que té com a objectiu treballar contra l’exclusió social, alhora que organitzadora de diversos esdeveniments populars de lleure (la Ruta del Pintxo és cosa seva), compleix una dècada de la seva creació i ho vol celebrar amb la Garriga amb una sèrie de monòlegs humorístics a diversos emplaçaments del poble: arriba el Garr…Riu! Standup Comedy La Garriga.

La primera d’aquestes actuacions que prometen ser hilarants anirà a càrrec de David Barragán, a la cantonada del carrer Calàbria amb Sant Ramon, amb servei de bar proporcionat per Frankfurt la Garriga. Serà aquest dijous dia 24, a dos quarts de nou del vespre, sota el nom de FrankfurtNòleg.

Dissabte 26 serà el torn de Gabriel Córdoba “SuperStar”, que actuarà a les 21 h a l’Auditori de l’Escola de Música, presentat per Julia Segura, mentre que al novembre, tres espectacles més faran les delícies dels assistents: dos en petit comitè (Stand Up Comedy de Barcelona, al Sis Vuit Lunch & Chill Out, i un ImproGames, a El Nou Trull), i un al Teatre de la Garriga, amb una perspectiva de gènere, en aquest cas amb un aforament més gran.

Podeu seguir Projecte Mexcla’t a Twitter i Facebook i conèixer amb més detall la programació del Garr…Riu! Standup Comedy La Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.