Projecte Mexcla’t ens proposa celebrar els seus 10 anys amb monòlegs

0

L’associació garriguenca Projecte Mexcla’t, que té com a objectiu treballar contra l’exclusió social, alhora que organitzadora de diversos esdeveniments populars de lleure (la Ruta del Pintxo és cosa seva), compleix una dècada de la seva creació i ho vol celebrar amb la Garriga amb una sèrie de monòlegs humorístics a diversos emplaçaments del poble: arriba el Garr…Riu! Standup Comedy La Garriga.

La primera d’aquestes actuacions que prometen ser hilarants anirà a càrrec de David Barragán, a la cantonada del carrer Calàbria amb Sant Ramon, amb servei de bar proporcionat per Frankfurt la Garriga. Serà aquest dijous dia 24, a dos quarts de nou del vespre, sota el nom de FrankfurtNòleg.

Dissabte 26 serà el torn de Gabriel Córdoba “SuperStar”, que actuarà a les 21 h a l’Auditori de l’Escola de Música, presentat per Julia Segura, mentre que al novembre, tres espectacles més faran les delícies dels assistents: dos en petit comitè (Stand Up Comedy de Barcelona, al Sis Vuit Lunch & Chill Out, i un ImproGames, a El Nou Trull), i un al Teatre de la Garriga, amb una perspectiva de gènere, en aquest cas amb un aforament més gran.

Podeu seguir Projecte Mexcla’t a Twitter i Facebook i conèixer amb més detall la programació del Garr…Riu! Standup Comedy La Garriga.

Article anteriorL’exposició #EllesTambé posa rostre a les migracions femenines
Article següentOrdre del dia del Ple municipal d’octubre de 2019
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.