Maneta de l’Olímpic al CF Sant Feliu, aquest cap de setmana

Els d’Andreu Reyes han estat molt superiors al conjunt codinenc, que s’ha vist superat pel joc de toc i triangulacions d’un conjunt local que ha mostrat un gran moment de forma. Joan Oliva ha obert la llauna abans del minut 1, Bilal Marroun ha fet el 2-0 al 44′, minuts abans que els locals es quedessin amb 10 per l’expulsió del capità Francesc Pujol. A la represa, els de la Garriga han seguit portant la batuta i, amb dianes de Joan Oliva, Ferran Margalef i Marcos San Martín, s’han acabat emportant el derbi per un contundent 5 a 0

0
Fotografia de Jordi Calls, de La Jornada del Vallès.cat

El CF Olímpic La Garriga ha golejat per un contundent 5-0 al CF Sant Feliu de Codines en el partit de la 7a jornada de lliga del grup 5 de Tercera Catalana que han disputat aquesta tarda ambdós conjunts al Municipal garriguenc. Un matx marcat per la gran afluència de públic -posteriorment s’ha fet la presentació de tots els equips del club-, com també marcat per l’absoluta superioritat dels locals, que han portat el pes del derbi els 90 minuts. Els d’Andreu Reyes no han tardat ni un minut a obrir la llauna i és que, quan es portaven poc més de 50 segons de joc, Joan Oliva ha aprofitat un rebot a l’àrea petita per anotar l’1-0.


Podeu llegir la notícia completa a La Jornada del Vallès.cat.

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.