Matí convuls a l’R3 per un arbre col·locat a la via entre la Garriga i les Franqueses

0
388
Fotografia de RENFE

Aquest matí, pels volts de les 5:45 h, un tren ha xocat contra un arbre al tram de via comprès entre la Garriga i les Franqueses del Vallès. En l’incident, provocat premeditadament per la col·locació d’aquest a les vies ferroviàries, ni el maquinista ni els sis passatgers del comboi han resultat ferits, i s’ha pogut seguir la marxa fins arribar a l’estació garriguenca. El servei de la línia R3, però, s’ha vist afectat durant força estona.

Adif ha proporcionat transport alternatiu en forma d’autobusos que han sortit de la plaça del Silenci.

Fotografia de RENFE

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.