L’afició aclama els equips del Club Bàsquet La Garriga

Aquest diumenge 20 d'octubre el CB La Garriga va fer l'acte de presentació dels seus equips a la seva afició

0

L’acte va començar amb les fotos oficials de tots els equips del club i, tot seguit, la desfilada de tots els jugadors i jugadores rebent l’escalf i aplaudiments de la grada. Per concloure, el regidor d’esports de l’Ajuntament, Jordi Musquera, i el president del club, van fer els seus respectius discursos desitjant una bona temporada a tothom.

Per aquest curs, el club compta amb la presència de 16 equips federats, 10 de masculins i 6 de femenins, així com l’escola de bàsquet, destinada als més menuts del club, que s’inicien en la pràctica esportiva. Això es tradueix en 220 esportistes (80 jugadores i 140 jugadors) que, al llarg de l’any, gaudiran i es formaran com a persones a través del bàsquet gràcies a l’esforç i dedicació dels nostres entrenadors i entrenadores.

Volem agrair la confiança dipositada, per part de les famílies, en el club i en la seva manera de fer i esperem que tothom, jugadors, entrenadors, coordinadors, membres de la junta i familiars, gaudim d’aquesta nova temporada. Com dius el nostre hashtag, #somCBLG!

CB La Garriga

Article anteriorLa falta d’efectivitat condemna l’equip a Can Violí
Article següentA poques hores de viure un temporal de pluja, vent i mala mar de “Champions”
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.