Una columna de les #MarxesPerLaLlibertat farà nit a la Garriga

0
Aquest matí, a la C17, entre Vic i Tona. (Demanem disculpes per no disposar de l'autor de la fotografia)

Els milers de persones que han sortit aquest matí des de Vic, per la C17, en direcció a Barcelona, arribaran aquesta tarda/vespre a la Garriga, on s’hi podrà fer nit per reprendre la marxa l’endemà al matí. Aquesta columna de caminants, que a hores d’ara ja avança multitudinàriament cap aquí, és una de les moltes d’arreu del territori que avui tallen carreteres i autopistes en protesta per l’aberrant sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics i activistes catalans. Divendres, totes confluiran a Barcelona, en una massiva manifestació a favor dels drets i llibertats de Catalunya, avui en seriós perill.

Així, pels volts de dos quarts de vuit del vespre, al pavelló de Can Noguera s’hi podrà quedar a dormir qui ho necessiti, alhora que es proporcionarà menjar per a tothom i lavabos. Una mica de música amenitzarà el final de la dura jornada de la gent.

Els demòcrates que ho desitgin, siguin independentistes o no, es poden sumar a les Marxes per la Llibertat d’arreu del territori en qualsevol moment, tenint en compte que les principals vies d’accés en vehicle privat estaran, previsiblement, tallades.

Des de la Garriga, molta gent se suma a la caminada anant a Centelles en tren, pels volts de les 14 h, o bé a Figaró, cap a les 18 h.

Article anteriorEl Ple de la Garriga condemnarà la sentència aquest dijous
Article següentNo assistim al Ple extraordinari d’avui en rebuig a la sentència del Procés
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.