Primer assaig del Ball de Gitanes

0
451

El Ball de Gitanes de la Garriga ja s’ha posat completament en marxa! Aquest dijous 10 d’octubre hi va haver el primer assaig amb els balladors i es pot dir que va ser tot un èxit. Hi van assistir més de trenta joves que tenien ganes de començar a aprendre totes les danses i en els propers assajos s’espera que en siguin encara uns quants més.

En aquesta trobada es va aprendre el Galop d’entrada i es va començar a treballar el Xotis. Els propers dijous, de 21 h a 23 h, al gimnàs de l’Institut Vil·la Romana, continuaran els assajos per anar aprenent la resta de balls.

Ball de Gitanes La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.