L’Olímpic es presentarà davant l’afició el proper dissabte

0
Camp del CFOLG

El proper dissabte 19 d’octubre, el Club Futbol Olímpic La Garriga farà la presentació de tots els seus equips, tant de Futbol Base com de Futbol Amateur.

El club està format: 3 Juvenils, 2 Cadets i 3 Infantils pel que fa a futbol 11. 7 Aleví (màxim nombre d’equips Aleví en la història del CFOLG), 4 Benjamí i 3 Prebenjamí pel que fa a futbol 7. També disposa de 2 equips a nivell amateur un any més, un a Quarta Catalana i un a Tercera Catalana. I els més petits de tots, l’Escoleta, el futur de l’Olímpic La Garriga que comencen a aprendre i a jugar a futbol.

Així doncs, un total de 25 equips formen el CFOLG aquesta temporada 2019 – 2020 i seran els protagonistes el proper dissabte 19 d’octubre, acompanyats dels diferents membres del cos tècnic, amb més de 50 entrenadors en total.

La jornada començarà amb el partit del Juvenil A davant del CF Mollet a les 15:30 h. Seguidament, els jugadors estaran convocats a les 17:30 h, mateixa hora que començarà el partit del Primer Equip davant del Sant Feliu de Codines, corresponent a la 7a Jornada de Lliga #3Cat5. El Primer Equip és 4t classificat a Tercera Catalana i suma un total de 12 punts (4 victòries i 2 derrotes en 6 jornades disputades fins al moment).

Just acabar el partit del Primer Equip, donarà el tret d’inici a la presentació de tots els equips del Futbol Base i Futbol Amateur, cap a les 20:15h aproximadament.

Us hi esperem a totes i a tots! SANG I PASSIÓ!

Club Futbol Olímpic La Garriga

Article anteriorEl Júnior Masculí del CB La Garriga cau derrotat a casa del C.B.Torelló
Article següentEl Primera Catalana, a remolc en el marcador a Bigues i Riells
Club de Futbol Olímpic La Garriga. Tenim futbol base que comença amb els nens d'escola, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils, cadets, juvenils i en categoria d'amateurs tenim dos equips.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.