El Júnior Masculí del CB La Garriga cau derrotat a casa del C.B.Torelló

Aquest cap de setmana el júnior masculí del CB la Garriga va perdre a casa del C.B. Torelló amb un marcador de 58-52, i va sumar la segona derrota consecutiva en aquest inici de lliga

0

Els vallesans van començar amb un mal primer quart a causa de falta de concentració en l’aspecte defensiu, fet que va aprofitar l’equip local per marxar en el marcador amb un 16-6. Tanmateix, però, els d’en Victor Cabañas abans de la primera part varen corregir els detalls defensius i jugaren amb més fluïdesa en l’aspecte ofensiu.
A l’inici del segon temps, el C.B. la Garriga va començar amb ritme i va aconseguir retallar les distàncies en el marcador durant el 3r període fins arribar a estar tansols un punt per sota, però a falta d’un minut els locals van tenir moltes opcions de tir lliure que no van desaprofitar per distanciar-se amb un marcador de 45-37 abans del darrer període. L’equip del CB La Garriga encara no ens donà per vençut i va aconseguir, a falta de 2 minuts, empatar el partit amb dos triples després d’haver fet circular la pilota.

En els darrers minuts, però, el CB Torelló va tenir moltes opcions per aixecar el partit des de la línia de tir lliure, i va obtenir un marcador final de 58-52 al seu favor.

CB La Garriga

Article anterior28 accions en matèria fiscal: per uns tributs més justos i més redistributius 
Article següentL’Olímpic es presentarà davant l’afició el proper dissabte
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.