El Silenci que regnarà a la Garriga aquest novembre

1

La segona edició del Silenci, Festival de música en espais singulars, era una obligació, com segur que ho serà la tercera. Perquè a la Garriga hi ha gent creativa, que organitza coses llamineres, i aquesta n’és una clara mostra: música de qualitat d’artistes de primer nivell, format íntim i entorns amb significat. I és que, enguany, el fil conductor d’aquesta nova proposta ja no serà el modernisme, com l’any passat, sinó els espais de patrimoni industrial, un llegat sovint menystingut al poble i que encara està per descobrir.

En aquesta iniciativa de la gent de Fourni Produccions el nivell no tan sols es manté, sinó que augmenta, doncs les cinc actuacions que ja s’han anunciat pel cap de setmana del 8, 9 i 10 de novembre, ratllen l’irreal: Pau Vallvé, Nuu, Tarta Relena i David Carabén (Mishima), ens visitaran per compartir amb nosaltres tot el seu talent des de ben a prop, en petit format, mentre que Albert Pla oferirà el seu elèctric espectacle a un Cine Alhambra que, de ben segur, penjarà el cartell d’aforament complet.


Espais singulars

A banda de l’emblemàtic cinema del poble, la gent del Silenci aquest any ha volgut acostar-nos a una cara molt menys valorada de la Garriga, programant quatre dels seus espectacles en espais del tot desconeguts pel públic: Art String Luthier, que acollirà l’actuació de Pau Vallvé; Imesde, que farà el propi amb Nuu i David Carabén; i la Casa Fournier, on s’hi podrà veure el duet Tarta Relena.

Art String Luthier

Moltes de les entrades ja s’han exhaurit, donat el petit format de les actuacions, però encara ets a temps d’aconseguir lloc a l’espectacle d’Albert Pla i de Tarta Relena… i, qui sap, potser alguna sorpresa més del festival, que anuncia en comptagotes la seva cartellera.


Les actuacions

  • Albert Pla / “En concert” / Divendres 8 de novembre / 22:00 h / Cine Alhambra / Entrades a la venda


  • Pau Vallvé / “Life vest under your seat” / Dissabte 9 de novembre / 18:00 h / Art String Luthier / Entrades exhaurides


  • Nuu / “En concert” / Dissabte 9 de novembre / 20:00 h / IMESDE / Entrades exhaurides  • David Carabén / “En concert” / Diumenge 10 de novembre / 19:00 h / Imesde / Entrades exhaurides

Article anteriorExposició “1 d’octubre de 2017”, a la Fundació Maurí
Article següent28 accions en matèria fiscal: per uns tributs més justos i més redistributius 
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.