Victòria i liderat pel primer equip del CTT Els 8

El primer equip del Club Tennis Taula Els 8 guanya per 2 a 4 a la pista del CTT Ripollet i aconsegueix el liderat del seu grup de 2ª Nacional

0
533

Els garriguencs han començat la lliga de la millor forma possible, aconseguint dues victòries en les dues primeres jornades, després d’imposar-se, primer, a l’Ateneu 1882 per un ajustadíssim 4 a 3, i aquesta setmana guanyant de forma més clara, tan sols cedint els dos encontres disputats contra el jugador base rival.

L’equip format per Biel Navio, Jordi Edo i Jordi Gavin buscarà aquesta temporada la permanència a 2ª Nacional per tal d’estabilitzar el projecte del club, després d’uns anys lluitant per recuperar la categoria perduda la temporada 2016-17.

El proper cap de setmana, l’equip té jornada de descans.

Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.