El Sènior Femení del CB La Garriga perd a casa del Sant Andreu de Natzaret

El partit ha estat marcat per la gran intensitat per les jugadores locals, un equip més jove i ràpid que les de la Garriga

0
472

A la primera part del partit del cap de setmana, el Sant Andreu va fer una pressió a tot al camp que va fer patir les jugadores de la Garriga. Tot i així, a la mitja part van saber corregir aquestes mancances i van retallar la diferència d’11 punts que hi havia, fins arribar a col·locar-se de -6 a falta de 4 minuts.

Ja al segon temps, el baix percentatge de tirs lliures, el desencert a sota la zona i un triple de les locals, van fer impossible la remuntada de les garriguenques, acabant amb el resultat final 59-49. Tot i la derrota, l’equip tècnic valora positivament l’actitud de les jugadores, que en cap moment van sortir del partit.

La setmana que ve, rebem al Joventut de Badalona. Serà diumenge a la tarda, al pavelló de Can Noguera.

CB La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.