El Sènior Femení del CB La Garriga perd a casa del Sant Andreu de Natzaret

El partit ha estat marcat per la gran intensitat per les jugadores locals, un equip més jove i ràpid que les de la Garriga

0

A la primera part del partit del cap de setmana, el Sant Andreu va fer una pressió a tot al camp que va fer patir les jugadores de la Garriga. Tot i així, a la mitja part van saber corregir aquestes mancances i van retallar la diferència d’11 punts que hi havia, fins arribar a col·locar-se de -6 a falta de 4 minuts.

Ja al segon temps, el baix percentatge de tirs lliures, el desencert a sota la zona i un triple de les locals, van fer impossible la remuntada de les garriguenques, acabant amb el resultat final 59-49. Tot i la derrota, l’equip tècnic valora positivament l’actitud de les jugadores, que en cap moment van sortir del partit.

La setmana que ve, rebem al Joventut de Badalona. Serà diumenge a la tarda, al pavelló de Can Noguera.

CB La Garriga

Article anteriorEl Primera Catalana va millorant tot i l’últim resultat negatiu
Article següentVictòria i liderat pel primer equip del CTT Els 8
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.