La nova temporada de Ràdio Silenci comença a caminar

0
D'esquerra a dreta: Jordi Roig, Xavier Bundó i Martí Oliveras. Fotografia de Julián Vazquez

Un acte multitudinari amb una Sala de plens de l’Ajuntament plena fins la bandera va donar la benvinguda a la nova temporada de Ràdio Silenci el passat dimecres 2 d’octubre. A la presentació, apadrinada per Xavier Bundó, s’hi va poder desgranar les novetats d’aquest nou curs, on hi destaca la proposta de cap de setmana al migida dedicada als més menuts i les seves famílies. Seran dos espais nous i la ràdio escola dels Pinetons, ja amb més de deu anys d’història, tal i com apuntava el director de l’emissora, Eduard Mas.

El programa especial de dimecres, conduit pels periodistes Jordi Roig i Andrea Ramos i el meteoròleg Martí Oliveras, va desgranar les diveres propostes d’aquest curs 2019-2020, que segueix comptant amb més d’una seixantena de col·laboradors i una vintena de programes de producció pròpia. Roig explicava que la ràdio creix i s’internacionalitza, recordant que aquest any un mitjà suec es va fer ressò de l’existèndia del programa Això no és Älhmult, que pren el nom de la ciutat capital d’IKEA, reivindicant amb humor el malmès sector del moble garriguenc. Els suecs, però, no queda clar que entenguessin l’essència de l’espai conduit per Eduard Mas, doncs varen titular la peça així: “Això no és Älmhult, el programa de ràdio espanyol que trepitja IKEA”.

Per la seva banda, Xavier Bundó destacava, com ve sent habitual, la importància de començar treballant en mitjans de proximitat, doncs la ràdio local “és el gran tresor comunicatiu de Catalunya”. Ell mateix, que va iniciar-se a Matadepera Ràdio i a Ràdio Sabadell, ara condueix el programa líder dels caps de setmana a Catalunya, el Via Lliure, de RAC1.

Així doncs, Ràdio Silenci va començar a caminar amb noves propostes i un comiat molt sentit, el de la periodista Andrea Ramos, que divendres va abandonar el seu lloc després de 6 anys, si bé continuarà vinculada a la ràdio de la Garriga amb un dels programes nous titulat S’horabaixa, que començarà divendres 18, a les 20:30 h.

Va haver-hi temps, també, per a una reivindicació contundent, la d’Eduard Mas, que va apuntar que “Ràdio Silenci ha crescut molt els últims 6 anys i ara ha arribat l’hora, si no es vol anar enrere, que l’Ajuntament ens acompanyi en aquest creixement”. Caldrà prendre’n nota.

Així queda la nova graella de Ràdio Silenci, amb els nous programes marcats en vermell:

Article anteriorFotografia d’autor sobre nu femení, al Petits Formats
Article següentEl Primera Catalana va millorant tot i l’últim resultat negatiu
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.