Victòria del CB La Garriga Sots 25 contra el CB Llívia-Puigcerdà

0

Aquest cap de setmana, l’equip sots 25 del Club Bàsquet la Garriga ha guanyat el primer partit de la temporada 2019-2020 a cada del C.B. Llívia-Puigcerdà, amb un marcador final de 44 a 51 favorable a l’equip garriguenc.

Els nois de Carlos Marín, varen fer un mal primer quart, sempre per sota el marcador, però agafant sensacions a poc a poc. La situació, tanmateix, es va capgirar ja al segon quart, principalment a partir de l’aspecte defensiu, però també amb un atac amb molta fluïdesa. Aquest segon període del joc va ser força regular, tot i que va haver-hi algun atac precipitat.

CB La Garriga

Article anteriorDuel amb el HC Ripoll, els primers classificats
Article següentUn nou matí de sardanes a l’Asil Hospital
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.