Victòria del CB La Garriga Sots 25 contra el CB Llívia-Puigcerdà

0
593

Aquest cap de setmana, l’equip sots 25 del Club Bàsquet la Garriga ha guanyat el primer partit de la temporada 2019-2020 a cada del C.B. Llívia-Puigcerdà, amb un marcador final de 44 a 51 favorable a l’equip garriguenc.

Els nois de Carlos Marín, varen fer un mal primer quart, sempre per sota el marcador, però agafant sensacions a poc a poc. La situació, tanmateix, es va capgirar ja al segon quart, principalment a partir de l’aspecte defensiu, però també amb un atac amb molta fluïdesa. Aquest segon període del joc va ser força regular, tot i que va haver-hi algun atac precipitat.

CB La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.