Un nou matí de sardanes a l’Asil Hospital

0

El proper diumenge 13 d’octubre, seguint la col·laboració establerta els darrers anys, l’Agrupació Sardanista La Garriga organitza una ballada de sardanes als jardins de l’Asil Hospital de la Garriga amb la intenció d’apropar aquest ball als més grans del poble, que ja no poden venir a les ballades i aplecs.

La ballada començarà a les 11:30 h del matí a càrrec de la cobla Lluïsos de Taradell, una formació fundada l’any 1876. Del programa de sardanes, cal destacar-ne la interpretació de sardanes clàssiques com ‘el Saltiró de la Cardina’ o ‘La Puntaire’, sardanes que agraden especialment a las més grans que viuen a l’Asil Hospital. Una de les sardanes també a destacar és la interpretació de ‘L’Aguilà de la Garriga’ de Miquel Tudela, que el compositor va dedicar-la al garriguenc Josep Aguilà l’any 1987, quan era president de l’Agrupació Sardanista La Garriga.

A la mitja part hi haurà refrigeri i la ballada acabarà amb la interpretació de La Santa Espina en solidaritat als presos i exiliats polítics. Qui vulgui podrà visitar les casetes en miniatura Olivé-Bulbena.

Agrupació Sardanista La Garriga

Article anteriorVictòria del CB La Garriga Sots 25 contra el CB Llívia-Puigcerdà
Article següentLa Bordalla, dos anys després del Primer d’octubre
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.