Ràdio Silenci presentarà nova temporada amb Xavier Bundó

0
Xavier Bundó. Imatge de RAC1.

Tot i haver començat a emetre ja el passat 12 de setembre els espais informatius, finalment l’emissora de ràdio local de la Garriga presentarà les seves novetats en societat el proper dimecres 2 d’octubre en un acte apadrinat pel periodista sabadellenc Xavier Bundó, presentador del programa líder a Catalunya els caps de setmana, Via Lliure, de RAC1.

La presentació, programada a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga (accés per les dependències de la Policia Local), de 20 a 21 h, serà oberta a tothom i s’hi explicaran les novetats del curs d’enguany, on hi destaquen cinc nous programes: Món sostenible, els dijous; La curiositat de viure i S’horabaixa, els divendres; Sense embuts, els dissabtes; i La mandala, els diumenges. Els oients també podran gaudir de tres càpsules temàtiques noves, que es podran sentir tots els matins i tardes de dilluns a diumenge: La Garriga foscaNanorelats i Coaching per viure millor.

Ràdio Silenci emetrà, en total, 20 programes de producció pròpia gràcies als seus més de seixanta col·laboradors. Imprescindibles com el magazín diari Això no és Älmhult, Guitarra, baix i bateria o l’Infogar, seguiran sent pedra angular de la ràdio local, que complementarà la seva completíssima agenda amb una atenció informativa a nivell de país gràcies al Notícies en Xarxa.

Article anteriorTornen, un any més, els clàssics del motor a la Garriga
Article següentDuel amb el HC Ripoll, els primers classificats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.