Aquesta tarda es decideixen les propostes finalistes del Pressupost Participatiu

0
411

Avui, a les 19:30 h, La Torre del Fanal acollirà una nova jornada oberta a la ciutadania on, tothom qui ho desitgi, podrà ajudar a triar les deu propostes finalistes que passaran a la votació definitiva del Pressupost Participatiu de 2019/2020.

Així, del total de 300 propostes rebudes en la primera part del procés que va culminar abans de l’estiu, finalment se n’han triat 54, després que els serveis tècnics en validessin la seva viabilitat econòmica i tècnica. Cal recordar que, enguany, aquest pressupost és de 200.000 euros.

Qui vulgui assistir a la jornada d’aquesta tarda, que inclou un sopar gratuït, s’hi pot inscriure omplint aquest formulari. De la mateixa manera, qui ho vulgui, pot consultar al web oficial aquestes 54 propostes vàlides que es votaran aquesta tarda.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.