La FUMH comença a rodar, un any més

0
635

El proper dimarts 1 d’octubre, la Fundació Universitària Martí l’Humà donarà el tret de sortida a una nova temporada amb la tradicional inauguració de curs i la corresponent ponència, enguany a càrrec del reconegut publicista Lluís Bassat, a les 18:30 h.

Bassat, Dr. Honoris Causa per la Facultad de Comunicación y Humanidades de la Universidad Europea de Madrid, pronunciarà la conferència titulada La creativitat, en el context del seu camp d’expertesa: el publicitari.

Al principi de l’acte, està previst que el director de la FUMH, Jordi Salayet, expliqui els trets més importants de l’evolució de curs i també de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA). Alhora, es comptarà amb la presència de Dolors Castellà que, com a alcaldessa de la Garriga, presidirà l’acte i es dirigirà al públic assistent.

L’assistència, com cada any, és oberta al públic, en una bona ocasió de gaudir d’un ponent de la talla del senyor Bassat, de dilatada trajectòria i reconeixement internacional, així com de conèixer l’extensa oferta que la fundació té preparada per aquest curs 2019-2010.

Consulta aquí el programa de tardor de l’AUA de la FUMH.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.