La FUMH comença a rodar, un any més

0

El proper dimarts 1 d’octubre, la Fundació Universitària Martí l’Humà donarà el tret de sortida a una nova temporada amb la tradicional inauguració de curs i la corresponent ponència, enguany a càrrec del reconegut publicista Lluís Bassat, a les 18:30 h.

Bassat, Dr. Honoris Causa per la Facultad de Comunicación y Humanidades de la Universidad Europea de Madrid, pronunciarà la conferència titulada La creativitat, en el context del seu camp d’expertesa: el publicitari.

Al principi de l’acte, està previst que el director de la FUMH, Jordi Salayet, expliqui els trets més importants de l’evolució de curs i també de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA). Alhora, es comptarà amb la presència de Dolors Castellà que, com a alcaldessa de la Garriga, presidirà l’acte i es dirigirà al públic assistent.

L’assistència, com cada any, és oberta al públic, en una bona ocasió de gaudir d’un ponent de la talla del senyor Bassat, de dilatada trajectòria i reconeixement internacional, així com de conèixer l’extensa oferta que la fundació té preparada per aquest curs 2019-2010.

Consulta aquí el programa de tardor de l’AUA de la FUMH.

Article anteriorPrimera sessió de la FilmoXarxa, aquest diumenge
Article següentDerrota a casa contra el CP Vic
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.