Volem la Pista nº 2 oberta a la ciutadania els caps de setmana i festius

El portaveu de la nostra formació lamenta que “el Govern d'ERC hagi incomplert el compromís d'obrir-la, tal i com van assegurar al Ple del juliol”

0

El portaveu de Ciutadans (Cs) a la Garriga, Ángel Guillén, ha demanat una vegada més al Govern Municipal que obri a la ciutadania la Pista nº 2 els caps de setmana i festius, tal com es feia abans de les obres de tancament. Guillén ha lamentat que “el Govern d’ERC hagi incomplert el compromís d’obrir-la el mes de setembre”, com va assegurar que faria al Ple Municipal del juliol.

“Des de Cs, fa anys que estem denunciant que la Garriga té un dèficit important d’espais per fer esport durant el temps de lleure”, ha manifestat Guillén, i ha criticat que les obres hagin acabat amb “un any de retard, afectant els entrenaments de les entitats que en feien ús i als garriguencs”.

També ha lamentat que, a dia d’avui, el Govern Municipal no hagi “donat cap nova informació sobre l’estat de la instal·lació del barri de Can Illa” i ha conclòs: “El nou Govern Municipal comença massa aviat a incomplir amb el que es compromet en un Ple”. Per aquests motius, Ciutadans tornarem a portar al proper Ple del 25 de setembre la qüestió d’aquesta pista.

Cs La Garriga

Article anteriorQuina Festa Major vols?
Article següentMúsica per la Salut Mental, diumenge, al Teatre de la Garriga
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.