Música per la Salut Mental, diumenge, al Teatre de la Garriga

0
362

A les acaballes del passat mes de juliol, l’Associació El Far per la Salut Mental va inaugurar el Club Social El Far, situat al número 52 del carrer Anselm Clavé, amb la idea que fos un espai de lleure i de trobada de persones amb problemàtiques de salut mental, alhora que serveixi com a servei d’inclusió sociocomunitària per als seus usuaris.

Al local, gestionat per la Fundació Salut Mental de Catalunya, s’hi fan diverses activitats com poden ser el ioga, manualitats o teràpia del riure, però també es mira d’utilitzar l’oci i el lleure fora del propi centre per assolir quotes de salut, independència i integració en la comunitat.

En aquest sentit, aquest diumenge el Teatre El Patronat acollirà una jornada organitzada per l’associació El Far titulada “Bojos per la música”, amb l’actuació de diversos artistes i més sorpreses que encara no s’han desvetllat. Serà, doncs, el dia 22, a les 18 h, prèvia adquisició de l’entrada per 8 euros.


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.