Quina Festa Major vols?

0

El diumenge dia 22 de setembre, a la Torre del Fanal, es realitzarà una jornada oberta a tots els públics on es debatrà el model de festa major que volem per a la Garriga. Creus que la gestió de les activitats ha de ser realitzada per les pròpies entitats i persones particulars del poble o bé que part d’elles siguin contractades? Prefereixes un model assembleari i horitzontal per l’organització de la festivitat o potser un model mixt? Vols una festa major alternativa i una d’oficial? Prefereixes que només existeixi una festa major? Totes aquestes preguntes i moltes més es poden definir en una sola: Quina festa major vols? És per a resoldre aquesta pregunta que us emplacem a venir i participar en una jornada distesa amb l’objectiu de donar veu a tothom que se’n vulgui sentir partícip.

Durant el dia es realitzarà una valoració de la Saligarda i de la Festa Major oficial, es debatrà sobre el concepte de Festa Major i sobre el model que es vol aplicar a la Garriga i es decidirà també quin nivell d’implicació hauria de tenir la Saligarda en la Festa Major oficial. Tots aquests debats es realitzaran a través de dinàmiques de grup, jocs i un mural a través del qual definirem la festa major que volem com a poble. Per amenitzar la jornada es realitzarà un vermut musical a càrrec de la Saligarda.

Pel dinar us convidem a quedar-vos a la Torre del Fanal portant el vostre menjar preparat de casa o bé fent servir les brases a disposició en aquest espai. Per evitar cues a les brases també podeu portar cremador o barbacoa que tingueu a disposició.

Vine, participa i decideix!!


Horari:

 • 11:00-11:15 Introducció de la jornada, explicació del projecte de la Saligarda i dinàmica de coneixença.
  11.15-11:45 Valoració de la Saligarda i la Festa Major oficial.
  11:45-12:15 Dinàmica de grup 1. Què hi busques en una festa major?
  12:15-12:45 Dinàmica de grup 2. Quin model de festa major vols?
  13:00-14:00 Vermut musical
  14:00-16:00 Pausa per dinar.
  16:00-16:30 Resum de les dinàmiques i formulació conjunta del model de Festa Major.
  16:30-17:00 La darrera dinàmica. Vols una festa major d’hivern?

Saligarda La Garriga

Article anteriorCàsting obert pels Pastorets d’enguany
Article següentVolem la Pista nº 2 oberta a la ciutadania els caps de setmana i festius
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.