Quina Festa Major vols?

0
374

El diumenge dia 22 de setembre, a la Torre del Fanal, es realitzarà una jornada oberta a tots els públics on es debatrà el model de festa major que volem per a la Garriga. Creus que la gestió de les activitats ha de ser realitzada per les pròpies entitats i persones particulars del poble o bé que part d’elles siguin contractades? Prefereixes un model assembleari i horitzontal per l’organització de la festivitat o potser un model mixt? Vols una festa major alternativa i una d’oficial? Prefereixes que només existeixi una festa major? Totes aquestes preguntes i moltes més es poden definir en una sola: Quina festa major vols? És per a resoldre aquesta pregunta que us emplacem a venir i participar en una jornada distesa amb l’objectiu de donar veu a tothom que se’n vulgui sentir partícip.

Durant el dia es realitzarà una valoració de la Saligarda i de la Festa Major oficial, es debatrà sobre el concepte de Festa Major i sobre el model que es vol aplicar a la Garriga i es decidirà també quin nivell d’implicació hauria de tenir la Saligarda en la Festa Major oficial. Tots aquests debats es realitzaran a través de dinàmiques de grup, jocs i un mural a través del qual definirem la festa major que volem com a poble. Per amenitzar la jornada es realitzarà un vermut musical a càrrec de la Saligarda.

Pel dinar us convidem a quedar-vos a la Torre del Fanal portant el vostre menjar preparat de casa o bé fent servir les brases a disposició en aquest espai. Per evitar cues a les brases també podeu portar cremador o barbacoa que tingueu a disposició.

Vine, participa i decideix!!


Horari:

 • 11:00-11:15 Introducció de la jornada, explicació del projecte de la Saligarda i dinàmica de coneixença.
  11.15-11:45 Valoració de la Saligarda i la Festa Major oficial.
  11:45-12:15 Dinàmica de grup 1. Què hi busques en una festa major?
  12:15-12:45 Dinàmica de grup 2. Quin model de festa major vols?
  13:00-14:00 Vermut musical
  14:00-16:00 Pausa per dinar.
  16:00-16:30 Resum de les dinàmiques i formulació conjunta del model de Festa Major.
  16:30-17:00 La darrera dinàmica. Vols una festa major d’hivern?

Saligarda La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.