Cinema i passejades per apropar-nos a la pagesia del poble

0
Fotografia de l'Associació Agrària de la Garriga

La projecció d’un documental i una passejada per les vinyes de la Garriga són les dues propostes de l’Associació Agrària de la Garriga per aquest cap de setmana per aprofundir en el món de l’agricultura de proximitat i conèixer el món del vi i la tasca de la pagesia del poble de forma entretinguda i didàctica.

Així, dissabte dia 14, doncs, s’ha programat la projecció gratuïta de la pel·lícula documental titulada 40 Hectàrees, la terra i el pagès, al Teatre El Patronat. Serà una sessió de reflexió sobre el paper actual de la pagesia que començarà a les 19 h i que culminarà amb un debat amb el director, Pep Puig, i una degustació de vins del territori.

Per altra banda, l’endemà diumenge a dos quarts de nou del dematí, una nova edició de la Ruta del vi proposa una caminada pel món rural garriguenc sortint des del Parc dels Pinetons, en un recorregut de dificultat mitjana que serà d’uns 9 km (veure-la a Wikiloc). Al final d’aquest, hi haurà un tast de vins i un concert de glosa al Molí del Blancafort. Cal, això sí, inscriure’s a l’activitat (a la parada del mercat o a Can Perris) i abonar el cost d’aquesta, que és de 6 euros.

Article anteriorÀgora la Garriga es presenta al públic aquest dijous, amb Gonzalo Boye
Article següentConferència ‘La Garriga, un poble amb arrels mil·lenàries’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.