Àgora la Garriga es presenta al públic aquest dijous, amb Gonzalo Boye

2

El proper 12 de setembre, l’endemà de la Diada Nacional de Catalunya, veurà la llum la nova associació Àgora la Garriga i ho farà en un acte obert al públic al Teatre El Patronat en el qual l’advocat Gonzalo Boye presentarà el seu llibre ‘… Y ahí lo dejo. Crónica de un proceso (Roca Editorial).

El teatre obrirà les portes minuts abans de les vuit del vespre, hora d’inici d’una presentació que derivarà en un col·loqui en el qual hi podrà participar el públic assistent, que podrà fer arribar les seves preguntes a una de les figures més rellevants i mediàtiques del moment polític que viu el país.


Qui som? Què volem?

Àgora la Garriga som una associació cultural, oberta i transversal (sense afiliació ni corretja de transmissió de cap partit polític) fundada amb el clar objectiu de recuperar espai a la llengua, les tradicions, costums, lleis i cultura de Catalunya.

Som un grup de comunicació i acció capaç de generar idees/força, arguments, refutacions i contra arguments per tal de difondre-ho i expandir-ho.

Volem col·laborar en la creació d’un estat català que no oblidi el seu passat (del que ens en sentim orgullosos), però que també tracti d’incorporar la realitat cultural i ètnica que forma la societat actual a Catalunya, d’aquells als que també els agradaria un país més just socialment, lliure i modern.

La nostra finalitat, doncs, és acompanyar-vos en el camí de reconèixer-nos i fer conèixer els avantatges de ser UNA NACIÓ INDEPENDENT.

Àgora la Garriga

Article anteriorFrancesca Riu obre el cicle d’exposicions Petits Formats
Article següentCinema i passejades per apropar-nos a la pagesia del poble
Som una associació cultural, oberta i transversal (sense afiliació ni corretja de transmissió de cap partit polític) fundada amb el clar objectiu de recuperar espai a la llengua, les tradicions, costums, lleis i cultura de Catalunya. Som un grup de comunicació i acció capaç de generar idees/força, arguments, refutacions i contra arguments per tal de difondre-ho i expandir-ho. Volem col•laborar en la creació d'un estat català que no oblidi el seu passat (del que ens en sentim orgullosos), però que també tracti d'incorporar la realitat cultural i ètnica que forma la societat actual a Catalunya, d'aquells als que també els agradaria un país més just socialment, lliure i modern. La nostra finalitat, doncs, és acompanyar-vos en el camí de reconèixer-nos i fer conèixer els avantatges de ser UNA NACIÓ INDEPENDENT.

2 COMENTARIS

  1. Bon dia,
    Us escric des de Pineda de Mar, soc el secretari de l’ANC i ens agradaria poder portar en Gonzalo Boye a una xerrada com heu fet vosaltres.
    Us agraïriem si ens poguesius indicar la forma de poder-hi contactar.
    Moltes gràcies

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.