Una Diada decisiva

0

Som a les portes d’una nova Diada, en un any marcat per la repressió des de l’estat, el desconcert i, fins i tot, la decepció de molts ciutadans independentistes. En aquest context, l’assistència a la manifestació de l’11-S ha arribat a generar una polèmica que no s’havia donat mai fins ara.

Afortunadament, però, es pot observar com la gent està posant el seu compromís i la seva persistència per davant de la seva frustració amb certs comportaments partidistes. També, entre altres raons, perquè ara té plena consciència de la dificultat del camí, ja que a l’estat li ha caigut definitivament la màscara i l’evidència de la seva brutalitat sovint ha enfortit la fermesa en lloc de fer-la minvar.

Així, doncs, ens trobem amb un poble que es prepara per “tornar a fer” una manifestació multitudinària. I per deixar clar que seguim tossudament alçats i que no permetrem que ni repressió ni claudicacions ens desviïn del nostre objectiu legítim.

El poble hi serà. No hi ha cap dubte.

I és aquest mateix poble el que exigeix als nostres polítics una altura de mires i un sentit d’estat que, necessàriament, han de passar per l’acció política decidida i el pacte estratègic.

Commemorem, doncs, l’11 de Setembre amb més fermesa que mai. I amb tota l’esperança.

https://twitter.com/assemblea/status/1169178505013317634

ANC la Garriga

Article anteriorJa es coneixen els millors pintxos de la ruta d’aquest any
Article següentFrancesca Riu obre el cicle d’exposicions Petits Formats
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.