Ja es coneixen els millors pintxos de la ruta d’aquest any

0

La Ruta del Pintxo de la Garriga, en la que ja era la seva novena edició, va tornar a convertir els carrers del poble en un formiguer de gent durant els dies previs a la Festa Major. Amics i famílies que sortien en grups i parelles per tastar les propostes gastronòmiques de fins a 36 bars i restaurants, que enguany van assolir el rècord absolut de 54.930 pintxos servits, tots ells acompanyats de la seva respectiva beguda.

Aquest diumenge, com a colofó final de les vacances d’estiu de molts, i en el marc de la Botiga al Carrer de l’associació de comerciants del poble, l’ASIC, es va fer l’entrega oficial dels guardons dels millors pintxos de l’edició d’aquest 2019. Va ser en un acte durant el vespre, a la plaça de l’Església, acompanyats per l’ambient de la tradicional festa del comerç local que, a banda d’ofertes i rebaixes a l’aire lliure, omple el centre de la Garriga de sorteigs, festa i música.

Fotografia cedida per La Ruta del Pintxo

Així, i després dels parlaments de l’alcaldessa, Dolors Castellà, la regidora de Promoció econòmica, Meritxell Catalan i el representant de Projecte Mexcla’t (entitat organitzadora de la ruta), Carlos Martín, es va procedir a donar a conèixer els premis d’enguany:

  • Guanyador de la Ruta del Pintxo 2019: Braseria El Racó.
  • Premi Votació Popular: El Nou Trull.
  • Premi #laGarriga: El Rebost del Pou Calent.
  • Accèssit Proposta Comercial: Frankfurt la Garriga.
  • Accèssit Tècnica Culinària: Hotel Blancafort Spa Termal.
  • Pintxo honorífic: Bar La Plaça, en honor a Josep Grau (popularment conegut com a Johnny).

Article anteriorLes sardanes tornen a la Garriga el 10 de setembre
Article següentUna Diada decisiva
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.