Les sardanes tornen a la Garriga el 10 de setembre

0

El proper dimarts 10 de setembre l’Agrupació Sardanista la Garriga organitzarem l’edició 63 de l’Aplec de la Sardana d’aquesta població. Hi participaran les cobles Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, Jovenívola de Sabadell i Ciutat de Girona, que oferiran un total de 25 sardanes, algunes d’elles dedicades a la Garriga, com ‘Garriguenca’ de Fèlix Martínez Comín, ‘Un bon garriguenc’ de Carles Sagarra o ‘La Garriga’, de Francesc Mas Ros, que serà interpretada de conjunt, en acabar l’aplec, per les 3 cobles.

L’aplec, que començarà a les 8 del vespre, comptarà amb botifarrada popular per sopar i el tradicional concurs de colles sardanistes, així com una tanda de sardanes obligades de cobla. La novetat d’enguany és el canvi d’ubicació, doncs l’aplec tornarà a celebrar-se al Passeig, just davant del teatre El Patronat. Actualització: per motius meteorològics, l’aplec es farà al pavelló de Can Noguera (Av. Avi Musuqera s/n).

A mitjanit, i conjuntament amb Òmnium Cultural, tindrà lloc l’homenatge a la Senyera, amb l’ofrena floral d’entitats i partits garriguencs, així com una marxa de torxes i l’hissada de la bandera al compàs del Cant de la Senyera.

Un dels moments singulars de la nit, serà la lectura del manifest de la Diada, a càrrec de Joan Bonanit i a continuació tindrà lloc l’actuació musical de Sílvia Montells i Joan Antonell, que cantaran la cançó Bona nit. L’homenatge a la Senyera acabarà amb el cant dels Segadors per part de les 3 cobles i el públic assistent i, seguidament, les sardanes continuaran fins la matinada.

Agrupació Sardanista La Garriga

Article anteriorAquest diumenge, vine a la Botiga al Carrer!
Article següentJa es coneixen els millors pintxos de la ruta d’aquest any
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.