La Saligarda torna a fer enlairar la Garriga!

0

Aquests 26, 27, 28 i 29 de juliol torna la Saligarda, la Festa Major Alternativa i Popular de la Garriga, en la seva segona edició amb la plaça del Silenci com a epicentre de totes les seves activitats, tallers, concursos i concerts per a totes les edats! La Saligarda és una festa que té com a màxima la inclusivitat, el feminisme, l’antifeixisme i l’ecologisme, una festa on l’única preocupació és participar i gaudir amb tot el poble.

Consulta aquí el nostre programa d’activitats i, sobretot, anima-t’hi i vine!

Saligarda La Garriga

Article anteriorLa Ruta del Pintxo consolida qualitat i aposta per la sostenibilitat
Article següentAquest divendres, denunciem un altre pacte de la vergonya!
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.