La Ruta del Pintxo consolida qualitat i aposta per la sostenibilitat

0

La novena edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga dona el tret de sortida aquesta tarda amb menys locals que en l’anterior edició, doncs es passa dels 42 de l’any passat als 36 d’enguany, si bé segueix sent una activitat gastronòmica consolidada al nostre calendari.

Tot i haver-hi menys locals, després del tast del jurat, podem dir que el nivell ha augmentat i que els restauradors han fet una aposta molt important per impulsar una nova Ruta del Pintxo com una referència a nivell gastronòmic.

Aquest any, a més, des de la organització amb l’Ajuntament de la Garriga, s’ha volgut treballar per la preservació del medi ambient i la sostenibilitat. És per això que, durant els dies que duri la ruta, els usuaris que visitin els establiments participants podran aconseguir un got exclusiu reutilitzable de l’esdeveniment.

D’aquesta manera, l’entitat organitzadora, Projecte Mexcla’t, vam obrir al mes d’abril un concurs entre l’alumat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny que finalment es va endur l’alumne Àlex Martínez, autor del disseny del got de la Ruta del Pintxo 2019. Un got que es podrà obtenir de forma gratuïta però del que n’hi ha un nombre limitat. Apostem, així, per rebaixar els residus que es generen durant aquest esdeveniment.

Per altra banda, també s’ha fet una aposta per fer plats compostables per eliminar els envasos lleugers. Aquest fet és molt important per preservar el nostre entorn i hem decidit fer una aposta clara en aquest sentit.

La Ruta del Pintxo, doncs, es podrà gaudir del 18 al 27 de juliol i els premis es repartiran a la Festa del Pintxo de la Garriga, que es realitzarà el proper 1 de setembre, a les 20 h, amb la col·laboració d’ASIC la Garriga, i servirà com a Cloenda de la edició 2019 de la Botiga al Carrer, que organitza l’associació de comerciants.

Entre els vots de totes les persones es faran diversos sorteigs, els guanyadors dels quals es donaran a conèixer el mateix 1 de setembre.

Teniu més informació a les xarxes socials de l’organització i també a la web www.rutadelpintxo.cat.

Llibret de la Ruta del Pintxo 2019

Projecte Mexcla’t

Article anteriorMés de 100 propostes per Festa Major
Article següentLa Saligarda torna a fer enlairar la Garriga!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.