Més de 100 propostes per Festa Major

0
998

El programa de la Festa Major d’enguany, que tindrà lloc entre el dijous 1 i el diumenge 4 d’agost, ja es pot consultar des d’aquesta setmana passada i els propers dies es repartirà a les bústies particulars del municipi perquè tothom, també els que no tenen un accés habitual a internet, el pugui tenir en format paper.

Com ja ve sent habitual els últims anys, la primera activitat de Festa Major, avançada al calendari, serà la Ruta del Pintxo de la Garriga, enguany amb 36 locals participants que oferiran les seves creacions entre a partir d’aquest dijous dia 18 i fins el dia 27. També uns dies abans, podrem gaudir de la final del Torneig d’Estiu de Futbol Sala, del partit de futbol de Veterans de Festa Major o de la XXVII Trobada de Puntaires.

El tret de sortida oficial, però, el donarà la cercavila del dia 1, que sortirà de la plaça del silenci i ens conduirà fins la plaça de l’Església, on s’hi podrà escoltar el pregó d’enguany, a falta de confirmar encara a càrrec de qui anirà.

I a partir d’aquí… festa a totes hores i per a tots els públics! Consulta el programa aquí i gaudeix, un any més, de la Festa Major de la Garriga!

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.