Comptes clars: les retribucions dels càrrecs electes de la CUP la Garriga

0

La Candidatura d’Unitat Popular de la Garriga, per tal de refermar davant de la ciutadania el seu compromís de treballar, amb rigor i transparència, volem fer que la nostra presència institucional sigui testimoni de com desenvolupar l’activitat política amb honestedat i compromís de servei.

És per això que considerem bàsic publicar les atribucions de les nostres dues regidores en aquest nou mandat. Recordem que no reben un sou, sinó retribucions per assistència a comissions polítiques i sessions plenàries. Així doncs, les xifres que exposem son variables, les quantitats mensuals ho faran en funció de si es convoquen o no tant les comissions polítiques de treball com els plens ordinaris o extraordinaris on estan convocades les regidores. A més, si per causes no previstes, no assisteixen a les reunions, tampoc rebran les atribucions estipulades.

En aquest sentit també cal fer esment a la Junta de Govern Local, a la qual la CUP hi té torn assignat a partir del 2020. Recordem que les regidores de l’oposició hi participen de forma rotativa, com s’especifica en el reglament orgànic municipal (ROM).

CUP la Garriga

Article anteriorAquest estiu neix una nova iniciativa per a músics de la Garriga
Article següentMés de 100 propostes per Festa Major
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.