Aquest estiu neix una nova iniciativa per a músics de la Garriga

Després de quatre anys d’activitat i amb el suport de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Garriga, el col·lectiu La Garriga Jam presentem una proposta plena de música per aquest estiu.

0

Del 18 de juliol a l’1 d’agost, les dues setmanes prèvies a la Festa Major, es durà a terme un curs intensiu per a músics del municipi. Aquesta acció formativa culminarà la nit del 2 d’agost a la Jam Session de Festa Major. Els artistes que hagin cursat l’intensiu presentaran en directe la feina feta a la plaça del Silenci, de 21 h a 1 h.

L’Intensiu serà dirigit per Dr. Love (Charlie P. Leus), abans metge i ara músic de casa, que estarà al càrrec de la coordinació i coaching de les bandes. Actualment estudia al conservatori d’Utrecht, a Holanda i té experiència com a líder de projectes musicals que van des de la música llatina al hip-hop, passant pel rock progressiu o el pop més pop. Però, sobretot, té una passió sense límits per la música i la seva docència. L’Intensiu i la Jam comptaran també amb la presència tant de figures importants de l’escena musical garriguenca com d’artistes internacionals.

La Garriga Jam som un col·lectiu que va néixer amb la voluntat d’unir i celebrar des d’una perspectiva local i cultural, una vocació que es reflecteix en aquest nou projecte. Totes les cançons que s’interpretaran durant l’Intensiu seran versions de música creada a la Garriga, com ara Cacahuet, Balago, Umbral, Dusminguet… i molts més!

Aquest curs es presenta com una oportunitat única per fer créixer els vincles creatius que ja existeixen i crear-ne de nous. Músics de diverses edats podran treballar en grup, compartir experiències i aprendre de forma conjunta.

El curs serà obert i gratuït. Per poder-hi participar cal inscriure-s’hi omplint el formulari en línia que es troba a www.malaidea.me. Com que les places són limitades, es farà un procés de selecció.

Més informació i inscripcions a www.malaidea.me

La Garriga Jam (Facebook i Instagram)

Article anteriorActes centrals dels 50 anys de la Fundació Maurí
Article següentComptes clars: les retribucions dels càrrecs electes de la CUP la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.