L’Ajuntament pren mesures per ajudar a pal·liar els efectes de la calor

0
1524

Amb motiu de l’onada de calor intensa que està prevista pels propers dies, el consistori de la Garriga ha decidit prendre diverses mesures de cara a la població per ajudar a combatre les altes temperatures, assumint-ne íntegrament el seu cost. Així, entre dijous 27 de juny i dilluns 1 de juliol (ambdós inclosos), s’han previst les següents actuacions:

Obertura de la piscina municipal. L’accés a les instal·lacions municipals estarà limitat pel seu aforament. Tots els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta responsable, i els joves majors d’aquesta edat només hi podran accedir presentant el DNI.

– Els Serveis Socials de la Garriga faran un seguiment de les persones vulnerables que visquin soles i que en tinguin coneixement.

– Les persones grans vulnerables i que estiguin soles del municipi, podran passar les hores de més radiació solar a la residència Asil Hospital de la Garriga, prèvia trucada al 93 871 40 06, per confirmar si hi fan algun àpat.

Més informació:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.