L’Ajuntament pren mesures per ajudar a pal·liar els efectes de la calor

0

Amb motiu de l’onada de calor intensa que està prevista pels propers dies, el consistori de la Garriga ha decidit prendre diverses mesures de cara a la població per ajudar a combatre les altes temperatures, assumint-ne íntegrament el seu cost. Així, entre dijous 27 de juny i dilluns 1 de juliol (ambdós inclosos), s’han previst les següents actuacions:

Obertura de la piscina municipal. L’accés a les instal·lacions municipals estarà limitat pel seu aforament. Tots els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta responsable, i els joves majors d’aquesta edat només hi podran accedir presentant el DNI.

– Els Serveis Socials de la Garriga faran un seguiment de les persones vulnerables que visquin soles i que en tinguin coneixement.

– Les persones grans vulnerables i que estiguin soles del municipi, podran passar les hores de més radiació solar a la residència Asil Hospital de la Garriga, prèvia trucada al 93 871 40 06, per confirmar si hi fan algun àpat.

Més informació:

Article anteriorArriben dies de calor extrema i nits de mal dormir
Article següentFotografia d’autor sobre el cos, amb Alba Lajarin, al cicle Petits Formats de la Filanda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.