Cal urgentment una ordenança de civisme per fer front als episodis de vandalisme

El portaveu de Cs, Ángel Guillén, qualifica d’“indignant la impunitat davant la qual actuen els vàndals per la falta d'una ordenança clara que contingui un règim sancionador dur”. 

0

Ciutadans la Garriga insta el nou govern municipal encapçalat per Dolors Castellà a elaborar, amb caràcter urgent, una ordenança de civisme que faci front als reiterats episodis de vandalisme que pateix la Garriga, l’últim, el viscut la nit de la Revetlla de Sant Joan, amb nombroses destrosses de mobiliari públic.

El portaveu municipal, Ángel Guillén, ha manifestat que “és indignant la impunitat davant la qual actuen els vàndals per la falta d’una ordenança clara que contingui un règim sancionador dur”. En aquest aspecte, Guillén s’ha referit al fet que “l’ordenança més semblant a una de civisme és la de Bon Govern que data de 1977 i modificada a l’any 2000, una ordenança desactualitzada i que no porta amb si sancions clares i contundents que dissuadeixi aquells que atempten contra el mobiliari públic i privat”.

Guillén ha assegurat que l’elaboració d’una ordenança de civisme “era una de les nostres 60 propostes per millorar la Garriga que portàvem al nostre programa electoral  a les darreres Municipals i tanmateix és una de les més urgents”. Guillén ha aprofitat per “condemnar els atacs contra el mobiliari públic esdevinguts la nit de la Revetlla de Sant Joan” i ha reclamat també “repensar el dispositiu de seguretat en nits com les de Sant Joan o Festa Major que vénen sent nits on els incívics actuen amb més violència i impunitat”.

El portaveu de Ciutadans la Garriga ha recordat que ja ha anat manifestant públicament amb iniciatives dutes al Ple Municipal la seva “preocupació per les creixents mostres d’incivisme al poble i per la impunitat amb la qual s’actua ja que rarament es detecta als infractors”.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorGanes de Gastronòmada
Article següentArriben dies de calor extrema i nits de mal dormir
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.