Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic estrenen nou EP

0

La producció musical garriguenca està en bona forma física i una altra mostra d’això és que en Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, el nou quartet del fundador de Dusminguet i La Troba Kung-Fú ―que ja es va poder gaudir en exclusiva a la darrera festa de El Brou del Mestre―, ha tret un nou EP amb quatre temes imbuïts de la pura essència de la música amb què identifiquem Garriga i els seus escuders Marià Roch (baix), Madjid Fahem (guitarra) i Rambo (bateria).

Ai on va l’à ja té videoclip de fina factura garriguenca, a càrrec dels companys de PrismaFilms, i serà la peça d’apertura d’aquest recull de quatre cançons que s’ha titulat Nocturns de vetlla i revetlla i que ningú millor que ells mateixos poden definir: quatre temes com a quatre elements i un acordió on hi cap la tradició mediterrània, un coneixement gairebé enciclopèdic de l’univers llatí i americà (del vallenato al zydeco) i Jamaica sencera.

L’estrena oficial en directe, però, haurà d’esperar fins el 20 de setembre, en el marc incomparable del Mercat de Música Viva de Vic, quan es podran sentir els temes La Rumba, Ballem!, Nocturn i aquest suggeridor Ai on va l’à. Però no patiu, que de ben segur us els trobareu abans en alguna que altra revetlla.

Article anterior‘Bon dia, vida’, de Gertrudis, és la cançó de l’estiu de RAC1
Article següentGanes de Gastronòmada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.