Nou equip tècnic per al primer equip de l’Olímpic La Garriga

0

Andreu Reyes, exjugador del primer equip i de diversos conjunts de la comarca, serà el primer entrenador del conjunt garriguenc. El segon serà Borja Campillo, que porta més de 20 anys al club, havent entrenat molts equips de futbol base de l’entitat i és coordinador de futbol 7. Per últim, Dani Beltran, també antic jugador de l’entitat i entrenador de futbol base, serà el preparador físic.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorUn nou Sant Joan a la Garriga
Article següent‘Bon dia, vida’, de Gertrudis, és la cançó de l’estiu de RAC1
La Jornada del Vallès som un diari digital impulsat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que ha creat un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. Col·laborem estretament compartint notícies i informació de l'àmbit esportiu garriguenc amb La Garriga Digital.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.