Un nou Sant Joan a la Garriga

0

Diverses entitats de la Garriga s’han tornat a unir per fer d’aquesta Revetlla de Sant Joan una festassa i han preparat multitud d’activitats perquè cap garriguenc necessiti sortir del poble per celebrar la nit més llarga de l’any, que serà la d’aquest diumenge cap al dilluns, dia festiu.

A les 19:30 h, a la plaça de l’Església, gegants i gralles donaran el tret de sortida a la revetlla i ens acompanyaran fins l’arribada de la Flama del Canigó, prevista per les 20:30 h. S’hi llegirà un manifest i s’hi ballaran sardanes gentilesa de l’Agrupació Sardanista de la Garriga, mentre el Front Diabòlic i la seva secció infantil preparen el correfoc de les 21:30 h.

Ja a les 22 h, al passatge Dr. Vic, hi tindrà lloc un sopar popular amb menú per a adults i menuts, on no hi faltarà la tradicional coca de Sant Joan. I a partir de les 23 h, començarà la revetlla popular amb Ròtula Ortopèdica de Jiménez Losantos i punxadiscos.

Qui desitgi apuntar-se al sopar, ho pot fer comprant tiquets a La Moreneta i La Vienesa.

Article anteriorComerç al carrer, música i moltes flors en un cap de setmana trepidant
Article següentNou equip tècnic per al primer equip de l’Olímpic La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.