Un nou Sant Joan a la Garriga

0
1018

Diverses entitats de la Garriga s’han tornat a unir per fer d’aquesta Revetlla de Sant Joan una festassa i han preparat multitud d’activitats perquè cap garriguenc necessiti sortir del poble per celebrar la nit més llarga de l’any, que serà la d’aquest diumenge cap al dilluns, dia festiu.

A les 19:30 h, a la plaça de l’Església, gegants i gralles donaran el tret de sortida a la revetlla i ens acompanyaran fins l’arribada de la Flama del Canigó, prevista per les 20:30 h. S’hi llegirà un manifest i s’hi ballaran sardanes gentilesa de l’Agrupació Sardanista de la Garriga, mentre el Front Diabòlic i la seva secció infantil preparen el correfoc de les 21:30 h.

Ja a les 22 h, al passatge Dr. Vic, hi tindrà lloc un sopar popular amb menú per a adults i menuts, on no hi faltarà la tradicional coca de Sant Joan. I a partir de les 23 h, començarà la revetlla popular amb Ròtula Ortopèdica de Jiménez Losantos i punxadiscos.

Qui desitgi apuntar-se al sopar, ho pot fer comprant tiquets a La Moreneta i La Vienesa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.