Per una economia més justa, vine a la Fira de Consum Estratègic de la Garriga

L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer als garriguencs una sèrie d’empreses del nostre país i facilitar-los, si així ho volen, el canvi de proveïdors.

1
1141

Des de l’ANC de la Garriga, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport d’Òmnium, Súmate, CDR, ERC i Junts per la Garriga hem organitzat una Fira de Consum Estratègic, que tindrà lloc el 6 de juliol a la plaça de Can Dachs, durant tot el dia.

Com a consumidors tenim molta responsabilitat però també molt poder. Amb les nostres decisions de consum anem conformant el tipus de societat en què vivim. Triar conscientment aquelles empreses i proveïdors respectuosos amb el medi ambient, la societat i el país és bàsic per a avançar cap a la llibertat i cap a una economia més justa.

Triar conscientment aquelles empreses i proveïdors respectuosos amb el medi ambient, la societat i el país és bàsic per a avançar cap a la llibertat i cap a una economia més justa

En aquests moments en què Catalunya lliura una batalla per la seva independència, el poder dels consumidors és més decisiu que mai. Podem enfortir empreses locals i responsables i, també, desvincular-nos d’oligopolis i empreses que, en moments estratègics, s’han girat en contra de l’economia catalana.

Per tal de facilitar-ne el coneixement i ajudar en els tràmits necessaris, organitzem aquesta Fira d’Economia Estratègica.

Us hi esperem!

ANC la Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.