Per una economia més justa, vine a la Fira de Consum Estratègic de la Garriga

L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer als garriguencs una sèrie d’empreses del nostre país i facilitar-los, si així ho volen, el canvi de proveïdors.

1

Des de l’ANC de la Garriga, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport d’Òmnium, Súmate, CDR, ERC i Junts per la Garriga hem organitzat una Fira de Consum Estratègic, que tindrà lloc el 6 de juliol a la plaça de Can Dachs, durant tot el dia.

Com a consumidors tenim molta responsabilitat però també molt poder. Amb les nostres decisions de consum anem conformant el tipus de societat en què vivim. Triar conscientment aquelles empreses i proveïdors respectuosos amb el medi ambient, la societat i el país és bàsic per a avançar cap a la llibertat i cap a una economia més justa.

Triar conscientment aquelles empreses i proveïdors respectuosos amb el medi ambient, la societat i el país és bàsic per a avançar cap a la llibertat i cap a una economia més justa

En aquests moments en què Catalunya lliura una batalla per la seva independència, el poder dels consumidors és més decisiu que mai. Podem enfortir empreses locals i responsables i, també, desvincular-nos d’oligopolis i empreses que, en moments estratègics, s’han girat en contra de l’economia catalana.

Per tal de facilitar-ne el coneixement i ajudar en els tràmits necessaris, organitzem aquesta Fira d’Economia Estratègica.

Us hi esperem!

ANC la Garriga

Article anteriorDolors Castellà ja és la nova alcaldessa de la Garriga
Article següentComerç al carrer, música i moltes flors en un cap de setmana trepidant
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.