L’Ajuntament no respon ni intenta trobar solucions a les nostres reivindicacions

0

Tot i que amb alguna interrupció, fa ja més de 4 anys que denunciem la situació que patim com a col·lectiu. En aquest temps, ens hem reunit repetidament amb l’equip de govern, el comitè i secretaria per tal de traslladar, debatre i intentar buscar una solució a les nostres reivindicacions. A vegades les converses han quedat encallades quan l’Ajuntament ens ha dit que havia de fer consultes i que ens en traslladaria els resultats. A vegades, quan ens ha dit que no hi havia escletxa possible. A vegades, quan simplificava les nostres demandes a la qüestió econòmica i no volia ni entrar a parlar de la (des)organització interna o del clima laboral. Últimament, quan diu (sabent que no és veritat) que tot depèn de la nova RLT.

L’Ajuntament es compromet a passar-nos les actes de les reunions. No han arribat mai. Es compromet a passar-nos un suposat informe de la Diputació sobre les nostres reivindicacions. No ho ha fet. Ens diu que, a nivell econòmic, fem una proposta en base a complements de productivitat, que aquesta és l’escletxa. I ni ens respon la instància. I així, sense respostes, deixant passar el temps, dient una cosa i fent-ne una altra és com ha actuat amb nosaltres aquests darrers anys l’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga.

Secció Intersindical de l’Ajuntament de la Garriga

Article anteriorPostura de la CUP davant el ple d’investidura a la Garriga
Article següentDolors Castellà ja és la nova alcaldessa de la Garriga
Secció de la Intersindical-CSC de l'Ajuntament de la Garriga. Lluitant per un servei públic de qualitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.