Amb l’arribada de la Nit dels aparadors s’apropen dies intensos al comerç de la Garriga

2

Des del passat divendres els vilatans poden visitar els aparadors que han confeccionat els comerços amb motiu del 34è Concurs d’Aparadors de Corpus i valorar quin creuen que és mereixedor del premi del jurat popular. La bústia per dipositar les butlletes es troba a la plaça de Can Dachs fins el proper divendres dia 14. Per la seva banda, el jurat professional ja ha fet la seva valoració per al primer, segon i tercer premi, però el resultat no es donarà a conèixer fins el proper divendres a les 12 de la nit com a colofó de la Nit del aparadors.

Aquest proper dia 14, doncs, des de les 8 de la tarda fins a mitjanit, els carrers de l’eix comercial estaran engalanats per a la ocasió i els comerços i serveis oferiran una ambientació al carrer per tal de que la festa estigui garantida. Hi haurà tota mena d’activitats en diferents punts i, amb motiu del 30è aniversari de l’Agrupació de Serveis i Comerciants, els establiments oberts oferiran promocions i descomptes “Troba el 30 al teu establiment”.

A mitjanit es coneixerà també l’aparador guanyador del jurat popular així com el nom de la butlleta escollida del premi en vals de compra.

Animem a tothom a passejar per la Garriga i participar de les activitats i de la festa per excel·lència del nostre comerç.

Per altra banda, diumenge 16 (dia de Corpus) participarem també de la tradició de fer catifes de flors amb la nostra pròpia creació al carrer centre, davant de la biblioteca.

Finalment, el divendres 28 celebrarem el tradicional sopar del botiguer on enguany, amb motiu del 30è aniversari, es farà un reconeixement als presidents/tes que han dedicat el seu temps en aquesta tasca per fer de l’agrupació un referent. A més, durant la vetllada es donarà a conèixer als associats la nova imatge i el nou logo que es farà servir a partir d’ara per la comunicació amb la ciutadania i que unirà serveis, comerços i restauració del nostre poble sota una mateixa imatge.

L’actual junta agraeix la col·laboració de totes les persones que fan possible totes les accions que portem a terme. Confiem que, amb les activitats que oferim als nostres clients, cohesionem esbarjo i compres tot fent poble.

ASIC la Garriga

Article anteriorExposició de Cartells de Miquel Portavella
Article següentQuin govern hi haurà a la Garriga?
Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga. Treballem per dinamitzar el comerç del nostre poble.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.