Quimi Portet, Joan Garriga i Se Atormenta una Vecina celebren els 15 anys d’El Brou del Mestre

El proper dissabte 15 de juny, la Pista número 1 de la Garriga acollirà el concert de celebració dels 15 anys de l’associació juvenil i cultural El Brou del Mestre. A partir de les 20 h i fins les  4 de la matinada, tothom podrà gaudir gratuïtament d’un magnífic cartell amb artistes de renom com Quimi Portet, Joan Garriga i Se Atormenta una Vecina, acompanyats finalment del duet garriguenc Sunda Colunga. Aquest concert és l’activitat estrella de les que l'entitat ha preparat per celebrar els 15 anys, i recull el testimoni dels concerts que ja ha fet el Brou per celebrar cada un dels seus tres lustres de vida.

0

L’any 2004, diversos grups de gent jove de la Garriga es van unir per començar a afrontar el que en aquell moment era un problema evident al poble: la falta d’oci i activitats dedicades a un segment d’edat comprès entre els 16 i els 30 anys. D’allò en va néixer El Brou del Mestre, una entitat que ha esdevingut un referent a bona part del Vallès Oriental i que ha participat activament cada any en l’organització d’activitats com la Festa Major, el Cap d’Any, castanyades, carnestoltes i moltes altres nits. Per l’entitat hi han passat més de 200 persones que en algun moment han volgut participar en la dinamització de la cultura i l’oci a la Garriga. Alhora, va servir perquè moltes altres entitats juvenils i de diferents perfils anessin apareixent fins a completar l’actual entramat d’associacions garriguenques de joves.

Des de llavors, efectivament, han passat 16 anys, i amb un estiu d’endarreriment, l’entitat celebra aquest dissabte 15 de juny el seu quinzè aniversari. Com ja ha fet cada cinc anys, prepara un concert especial per a la gent de la Garriga i els voltants. Des de les 20 h del vespre, la Pista núm. 1 de la Garriga serà l’escenari d’un concert que començarà amb Quimi Portet, l’eclèctic cantautor català d’estil ben reconeixible però difícilment descriptible. A través del seu rock es podrà gaudir del Quimi Portet més autèntic: el guitarrista indomable, mestre de l’aforisme, fi estilista de l’humor i poeta brillant.

Seguidament tocarà una de les persones fonamentals perquè El Brou del Mestre hagi arribat als 16 anys. El garriguenc Joan Garriga ja va ser un dels participants en el primer concert de l’entitat, amb el conjunt Mistinguet, una transició fugaç entre Dusminguet i la Troba Kung-Fú. Precisament, la Troba ja va ser el grup estrella del concert dels 10 anys de l’entitat, celebrat el 2014. Enguany, el cantant ve amb la formació Joan Garriga i el mariatxi galàctic, un conjunt que a través dels ritmes i melodies de l’acordió farà ballar tothom a ritme de rúmbia vallesana i ballenato a partir de les 22:30 h. A més, servirà perquè Joan Garriga presenti algunes de les cançons del nou EP que publicarà el dia 20 de juny.

La sorpresa de la nit arribarà a la 1 de la matinada amb el concert de Se Atormenta una Vecina, el mític grup de versions que reuneix de nou els seus integrants per celebrar l’aniversari de l’entitat. Els Se Atormenta també han estat una peça clau durant tots aquests anys, amb diversos concerts amb el Brou del Mestre, alguns de molt celebrats i de gran record com diversos Caps d’Any. Al ritme del funk més elèctric, Se Atormenta una Vecina oferirà l’oportunitat irrepetible de tornar a gaudir d’aquesta banda absolutament entregada al públic.

Per tancar la nit, a les 2:30 h, el duet garriguenc de DJs Sunda Colunga clourà la festa a ritme dels temes més celebrats d’aquelles festes i revetlles que acaben a altes hores de la matinada. El moment idoni per cantar a ple pulmó cançons de l’imaginari nocturn col·lectiu i passar l’endemà, Corpus, amb una afonia delatant.

  • CONCERT DEL 15è ANIVERSARI D’EL BROU DEL MESTRE
  • LLOC: Pista núm. 1 de la Garriga. Carrer de Pere Ballús, s/n.
  • DATA: Dissabte, 15 de juny de 2019.
  • HORA: A partir de les 20 h i fins les 4 h.
  • PREU: Gratuït.
  • Servei de barra amb begudes i foodtrucks amb menjar tota la nit.

El Brou del Mestre

Article anteriorLa Saligarda d’estiu comença a bufar
Article següentLa mala situació ha provocat baixes per estrès i ansietat
Entitat ludico-etílica de joventuts que es mouen per la Garriga. Amb intenció de crear "public intoxication" acompanyat de música i "performances" vàries. Salut i molta festa!!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.